DESPRE NOI

Restaurant Botosani

Despre noi

Societatea „Restaurant Botoșani” S.R.L., a pus la dispoziția

„Intreprinderii Individuale GRIG MARIN” spațiul  pentru a 

desfășurarea activități cu codul CAEN 5610;

Cod unic de înregistrare: RO 38509185;

Nr. de înregistrare la Registrul comerțului: F7/764/2017;

Firma cu Capital privat.

Înfiinţat în 1979, Restaurantul Botoşani s-a dorit a fi localul familial pentru mesele din fiecare zi. În prezent Restaurantul Botoşani este un loc ce merită văzut. Aici vă aşteaptă o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile. Pentru împătimiţii artei culinare, gurmanzii în căutarea acelui rafinament al gustului şi aromelor, restaurantul Botoşani este locul potrivit. 

Meniul, cu specialităţi celebre şi creaţii originale, vinurile de colecţie şi serviciul ireprosabil alcătuiesc o ofertă perfectă pentru prânz, cină, cocktail sau recepţii. Dumneavoastră veţi alege şi le veţi aprecia măiestria. Produsele autohtone ce aprovizionează bucătăria noastră, livrate prompt şi ritmic de furnizori de marcă sunt garanţia unui plus de savoare pe care doar la noi îl veţi întâlni. Un serviciu atent, complet şi elegant vă este asigurat de către personal de înaltă pregătire profesională.

Unitatea noastră dă dovadă de o organizare de invidiat făcând ca momentele petrecute aici să fie de neuitat. Restaurantul Botoşani oferă posibilitatea organizării unor mese festive, cocktail-uri, dineuri, aniversări, banchete, nunţi, etc. Localul nostru va ofera posibilitatea de a alege sa va organizati evenimentele business in compania noastra. Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie are o capacitate de 40 si 120 de locuri compartimentat in doua saloane si depinde si de amploarea evenimentului pe care doriti sa-l organizati.

            Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite la cele mai inalte standarde. Localul destinat organizarii acestui tip de evenimente este dotat cu aer conditionat, sistem de ventilatie si izolare fonica, oferind clientilor nostri confortul dorit si atmosfera potrivita. Clientii nostri pot beneficia de cele mai bune servicii de catering, precum si de unul dintre cele mai impecabile servicii de servire ale personalului nostru. Serviciile noastre de organizare evenimente business se adreseaza in special agentiilor de organizari evenimente de profil precum si companiilor in mod direct. Daca aveti nevoie de un partener de incredere pentru compania dumneavoastra, echipa noastra va invita sa ne contactati in vederea stabilirii detaliilor colaborarii noastre.

Clientul

“Clientul este cel mai important vizitator al firmei noastre. El nu depinde de noi, noi depindem de el. El nu este o intrerupere a muncii noastre, el reprezinta scopul muncii noastre. El nu se afla in afara afacerilor noastre, el este o componenta a acesor afaceri. Nu ii facem o favoare daca il servim, el ne face o favoare daca apeleaza la serviciile noastre”. 

Restaurantul Botoşani s-a dorit a fi localul familial pentru mesele din fiecare zi.