DESPRE NOI

Restaurant Botosani

Despre noi

Societatea „Restaurant Botoșani” S.R.L., a pus la dispoziția

„Intreprinderii Individuale GRIG MARIN” spațiul  pentru a 

desfășurarea activități cu codul CAEN 5610;

Cod unic de înregistrare: RO 38509185;

Nr. de înregistrare la Registrul comerțului: F7/764/2017;

Firma cu Capital privat.

Precizari noi pentru clientii Restaurantului 

Ca răspuns la modificările globale legate de Coronavirus,

                    Deoarece, majoritatea oamenilor au ales să rămână în casă, e posibil să se întrebe dacă mai pot comanda mâncare acasă și dacă acest demers este sigur. Pentru moment, răspunsul este da.

                      Siguranța și bunăstarea tuturor celor care comanda si doresc sa fie serviti la domiciliu este întotdeauna prioritatea noastră.

                      Monitorizăm constant actualizările care pot afecta activitaatea  și luăm măsuri pentru a ne asigura că toți suntem în siguranță.

Dorim să va informam în legătură cu cele mai noi măsuri de siguranță:

                      Livrarea coletelor cu produsele alimentare comandate la unitatea noastrea se face in conditii de igiena pentru livratori precum și cu posibilitatea ridicării comenzilor de catre client de la sediul  Restauranului Botosani.

                       In legatura cu modalitatea de livrare  facem cunoscut ca:

                       Dupa fiecare livrare angajații ce vin sa justifice traseul de livrare  își spală  mâinile cu apă caldă și săpun.

                       Dupa fiecare livrare angajații  Curăță și dezinfectează, vehiculul pe care îl folosesc pentru livrări și toate suprafețele cu care angajatul și alte persoane intra în contact.

                       Soferii folosesc dupa fiecare livrare si discutie cu un client, inainte de continuarea cursei, dezinfectat pentru mâini .

Înfiinţat în 1979, Restaurantul Botoşani s-a dorit a fi localul familial pentru mesele din fiecare zi. În prezent Restaurantul Botoşani este un loc ce merită văzut. Aici vă aşteaptă o atmosferă irezistibilă şi servicii ireproşabile. Pentru împătimiţii artei culinare, gurmanzii în căutarea acelui rafinament al gustului şi aromelor, restaurantul Botoşani este locul potrivit. 

Meniul, cu specialităţi şi creaţii originale, vinurile de colecţie şi serviciul ireprosabil alcătuiesc o ofertă perfectă pentru prânz, cină, cocktail sau recepţii. Dumneavoastră veţi alege şi le veţi aprecia măiestria. Produsele autohtone ce aprovizionează bucătăria, livrate prompt şi ritmic de furnizori de marcă sunt garanţia unui plus de savoare. Un serviciu atent, complet şi elegant vă este asigurat de către personal de înaltă pregătire profesională.

Unitatea noastră dă dovadă de o organizare, făcând ca momentele petrecute aici să fie de neuitat. Restaurantul Botoşani oferă posibilitatea organizării unor mese festive, cocktail-uri, dineuri, aniversări, banchete, nunţi, etc. Localul nostru va ofera posibilitatea de a alege sa va organizati evenimentele business in compania noastra. Spatiul pe care vi-l punem la dispozitie are o capacitate de 40 si 120 de locuri compartimentat in doua saloane si depinde si de amploarea evenimentului pe care doriti sa-l organizati.

            Pentru reusita evenimentelor dumneavoastra, va oferim conditii deosebite. Localul destinat organizarii acestui tip de evenimente este dotat cu aer conditionat, sistem de ventilatie si izolare fonica, oferind clientilor, confortul dorit si atmosfera potrivita. Clientii nostri pot beneficia de servicii de catering. Serviciile noastre de organizare evenimente business se adreseaza in special agentiilor de organizari evenimente de profil precum si companiilor in mod direct. Daca aveti nevoie de un partener de incredere pentru compania dumneavoastra, echipa noastra va invita sa ne contactati in vederea stabilirii detaliilor colaborarii noastre.

Clientul

“Clientul este cel mai important vizitator al firmei noastre. El nu depinde de noi, noi depindem de el. El nu este o intrerupere a muncii noastre, el reprezinta scopul muncii noastre. El nu se afla in afara afacerilor noastre, el este o componenta a acesor afaceri. Nu ii facem o favoare daca il servim, el ne face o favoare daca apeleaza la serviciile noastre”. 

Restaurantul Botoşani s-a dorit a fi localul familial pentru mesele din fiecare zi.